MY WEEKENDS

Har inte bloggar sen torsdags för haft annat för mig och sånt.
Men i torsdags så åkte jag till hageby centrum och shoppa loss, haha nae men köpte blåa skjorts, och två tröjor. Bilder på dom kommer sen! Sen klockan 6 så kom Ulrik Munther dit och sjöng!!

Fredag: Var jag i skolan,  det var en nice skoldag! Sen efter skolan gick jennifer och jag till Viccan och Emma och hade skoj. Vi typ spela spel, satte upp deras studsmatta och hoppade. Sen sov vi över där!

Igår så vaknade jag kl typ 8, vi gick upp och åt frulle. Sen hämta pappa oss och det var dags att ta på sig match stället och åka till träningshallen och spela tränings match mot eneby, vi vann med 2-1! Grymt tjejer ♥

kommer lite bilder sen fredags senare
.





INVIGNING AV CALIPPO SHOTS

HEJ

Hade Nationella Prov i matte idag, var rätt så lätt. Men sen kolla vi på Kony 2012 på Engelskan. När jag kom hem så gick jag ut med Spurz (Familjens kattunge som inte får vara ute själv ännu). Han klättrade upp i ett jätte högt träd för 3 gången! Förra gången fick Viccan och Jennifer klättra upp i trädet brevid trädet spurz satt i och hämta han. Men nu tänkte vi låta han få klättra ner själv, så att han lär sig det. Men nae, när han vart uppe i trädet i ungefär 3 timmar så orka inte jag och jennifer vara där nere längre, så vi hämta en stege och klättra upp och hämta han. Sen gick vi in och kolla på Top Model Sverige, Klara ska vinna allt!

Kony 2012 är på riktigt och det handlar om han som gjort filmen Jason, han försöker stoppa Kony. Vem är kony då då? Han är en kille som bor i Uganda och kidnappar barn där. Killar till sin arme och tjejer till sexslavar och tvingar dom att döda sina föräldrar. Jason började tänka på barnen och föräldrarna i Uganda när han själv fick barn. Jason kände en kille i Uganda som sett sin egen bror blivit dödad av Kony. Och Jason lovade han att han skulle hjälpa att fånga Kony.
Det vad lite av Kony 2012, som sagt är det på riktigt. Kolla på filmen här ner ↓ 
http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc


Bildtorka, bild sen 2011

Länkbyte # 12



Har länkbyte med en den här söta tjejen som heter Tyra. Bloggen handlar om hennes vardag och fritid.
Länk på bilden eller HÄR

Tävliiiing




Tävling hos Amanda där man kan vinna ett valfritt smycke från alottalove.se, jag är med och tävlar om klockan på bilden. Här är min motivering:

Denna klocka vill jag ha,
För då skulle jag bli jätte gla'
Jag har en klocka som är blå,
Men jag vill ha en grå,
Med en TV testbild på.


Klockan är klockren ♥
Var med ni med, kanske just ni som vinner?
direkt till tävlingen HÄR

KrAm



I'M HERE AGAIN


ja, nu är jag här igen. I'm alive!
idag har jag iallafall träffat Amanda, vi kollade på Vampire Diaries , VD som jag kallar det. Och så körde vi Alfapet, Natalie vann ,Hihoooo. Imorgon blir det att fota massor med systrarna, ska typ ha en ''fotodag'' eller vad man säger. Så kommer väl lite bilder imorgon kväll.

PS. har liksom fastnat med det dära '50 dagar' , men jag har inte några bilder på mitt rum och jag orkar inte heller fota det. Men kanske, kanske kommer det bilder på rummet imorgon.


HACKAT IN


Märkte nu att det var någon som gått in på min blogg och ändrat massa grejer, som min design och tagit bort inlägg och sånt. Så om jag kommenterat nått dumt eller så på era bloggar så är det inte jag!
Var typ bara de jag skulle säga, puss på er.

NORGE HISTORIER

Sitter här och läser lite norge historier, haha. Sjukt kul faktiskt, har typ 4 såna böcker. Lite taskigt mot norrmännen faktiskt, men aja. Dom kanske också skriver så om sverige, hiho. Här får ni några norge historier!

- Det här var en ful tavla!
- Det är ingen tavla det är en spegel. 

- Vet du varför norrmännen öppnar mjölkpaketen i affären?
- Nej.
- Det står ''öppnas här'' på förpackningen.

Runar till Håkon:
- Konstigt! Den här tändstickan använde jag för några minuter sen, men nu fungerar den inte alls.
Olle blir stoppad av polisen i Centrala Oslo.
- Kan jag få se ditt körkort? frågar polisen.
- Det var det fräckaste! Du tog ju det i morse.



HAHA, världens bästa humor!


HTTP://TILDAAMARIA.BLOGG.SE

Hejsan, har fixat en ny design åt emilia, hoppas du gillar den! du får ändra i den om du vill såklart!
puss!
http://tildaamaria.blogg.se
http://tildaamaria.blogg.se
http://tildaamaria.blogg.se

BLOGGPAUS


Har väl haft blogg paus i någon vecka eller nått, men tänkte ha det i ett tag till. Jag har ju tiden, men inte lusten. Är ingen bloggerska, som bloggar flera gånger på en dag osv. Men bloggar när jag orkar, och kanske börjar blogga mer nästa vecka eller nått sånt. Hoppas ni kollar min blogg ändå!


PS. någon som kan hjälpa mig med grejen som täcker halva headern, snälla? Skulle vara sjukt snällt!
RSS 2.0