AFTER THE DISCO

Hemma från discot nu, det var väl sådär. Men vi tjäna iallafall in massor med pengar på det, 4000 eller nått sånt var det. That's good! Sitter och kollar på en film, fast håller typ på somna.. så filmen är väl inte så bra hihi. Nae, men är för jag är sjuuuuuukt trött! Puss, hörs senare.

HAR INTE BLOGGAT PÅ HUR LÄNGE SOM HELST

Hej alla läsare, om jag ens har några. För min statestik är jätte låg, är väl för att jag inte har bloggat på länge. Men nu skajag försöka göra det, all right!
Måste börja fixa mig snart, för det är disco på min skola idag kl 6, fast jag måste vara där en timme innan,för min mamma är 'klassmamma'.
Jag tycker inte att min blogg är så bra ,
så vad tycker ni jag ska blogga om?
Ska jag ha en tävling?
Bilden är tagen i höstas.

HOME FROM LONDON

Hello my lovely readers!
Now I'am home from London, and it's was really really fun and..  Nae nu ska jag skriva på svenska, eller vad tycker ni? Hiho. Men kom hem från london igår och det har varit helt underbart och jätte kul!
Det här har vi gjort, Söndag
Vi kom till London och var lite svårt att hitta till hotellet, men tillslut gjorde vi det. Hotellet låg jätte nära London Eye och Big Ben, så det låg jätte bra! Men när vi packat upp och så, så gick vi runt lite. Gick till en resturang och käka pizza, riktigt gott! Sen gick vi och kolla runt lite mer, i affärer och så.

Måndag
Promenerade till Trafalqare Square och Piccadilly Circus. Tog tunnelbanan till Tottenham, och gick värsta långa promenaden till White Hart Line, tottenhams fotbolls arena.. för dom som inte visste det. Tottenham-Norwich
skulle köra mot varandra den dagen. Men vi kolla inte live eller aså i arenan utan utanför i en pub. Tyvärr förlorade Tottenham.. Men sen gick vi till Mcdonald's och åt. Det finns även där också!

Orkar
inte berätta mer, men vi gick till Madame Tussaud's, åkte london eye, gick i hela hyde park, shoppa massor med kläder och lite sovenirer och massor mer.
Tog även massor med kort, som kommer om några veckor, hiho. Kommer nog inte blogga på några veckor, ska nog ha en liten bloggpaus. Men hoppas att ni fortsätter att kolla, kanske gör nått inlägg här och där.

BILDLÖST

LONDON HERE WE COME


som rubriken säger, LONDON HERE WE COME. Snart drar jag till london, kommer vara där i 5 dagar. Alltså kommer jag hem på fredag, fast jag kommer hem kl åtta på kvällen, så blir inget inlägg då. Blir heller inget inlägg under dom dagarna jag är i london, för då ska jag bara 'njuta' hehe.

Känns lite scary att vi ska åka hem på fredag den 13:onde..
bildlöst

PACKA PACKA PACKA


Nu håller jag på att packa, fast tänkte bara göra ett inlägg mellan packningen. Jag åker till London imorgon, det är därför jag packar nu, hihi.
Bara jag som hatar att packa?
För liksom man måste vara så kontrollerande så att man inte glömmer något, speciellt om man ska så långt bort. Men nu måste jag packa klart!


Två bilder från dagen!

HAPPY EASTER

Glad påsk alla glada läsare!
ja, idag är det påsk! När jag gick upp i morse mådde jag jätte illa och kändes som om jag skulle spy. Men jag gick upp och letade påskägg. Men sen kom det tillbaka och jag låg litet tag i soffan. Fast nu mår jag som tur var bättre och jag har hittat mitt påskägg. Mitt var under fåtöljen i vardagsrummet, hihi. Jag fick en tröja, tre par tight, ett nagellack, ett örngott och massvis med godis, hihi. Men snart kommer Viccan och Emma, så ska börja fixa ordning mig nu.
Vad har ni fått i erat påskägg?
Brukar ni leta efter erat ägg?

Brukar alltid leta efter mitt påskägg, är liksom en 'tradition' i min familj. Skulle inte vara kul att bara få det tycker jag , hihi.

Orkar inte komma på en rubrik, hiho


Hej! Pappa kom och hämta oss vid fyra och nu sitter jag här framför datan och bloggar. Farmor kommer väl hit vilken minut som helst, så ska väl fixa i ordning mig lite sådär. Var bara det jag skulle skriva, så puss!

Vad har ni gjort idag?
H o p p a s  n i  h a r  e n  b r a  f o r t s ä t t n i n g  p å  d a g e n !

GÅRDAGENS BILDER






Här var några av bilderna jag tog igår! älskar andra fotot med blomman på, riktigt nöjd.
Vilken bild tycker ni blev finast?

Fick iallafall hundra kronor och massvis med godis av farmor. Men nu ska jag åka till Viccan och Emma och senare kommer farmor hit och vi ska äta påskmiddag, chill fredag!

SKÄRTORSDAG


Hej! Idag är det skärtorsdagen och jag är sjuk, inte bra! Fast är på bättringsvägen, så ska nog att åka till farmor och fira påsk där med kusinerna och släkten. Till dess blir det bara att slappa och titta på TV.

Idag fyller bästavän Julia 13 år! Grattis och hoppas du får en toppen dag!


Haha, söta! Minnen ♥

Dag 2- Mitt rum


kör på 40 dagar igen, vart ett stopp för att jag inte hade bilder på mitt rum, men gjorde nyss om det så då passade jag på att ta kort. Så här ser det ut:






HOME AND SICK

Sitter i soffan och är helt forever alone, är hemma själv och är sjuk. Har jätte ont i halsen och kunde knappt prata när jag vaknade i morse, inte bra. Så vart att stanna hemma från skolan. Vaknade typ för 2 timmar sedan eller något, har typ pluggat lite och bara suttit framför TV. Vet att jag inte bloggat på en vecka typ, men lovar ska bli mera bloggande.


Hitta en bild på mig sen några veckor sedan.
RSS 2.0