HOME FROM LONDON

Hello my lovely readers!
Now I'am home from London, and it's was really really fun and..  Nae nu ska jag skriva på svenska, eller vad tycker ni? Hiho. Men kom hem från london igår och det har varit helt underbart och jätte kul!
Det här har vi gjort, Söndag
Vi kom till London och var lite svårt att hitta till hotellet, men tillslut gjorde vi det. Hotellet låg jätte nära London Eye och Big Ben, så det låg jätte bra! Men när vi packat upp och så, så gick vi runt lite. Gick till en resturang och käka pizza, riktigt gott! Sen gick vi och kolla runt lite mer, i affärer och så.

Måndag
Promenerade till Trafalqare Square och Piccadilly Circus. Tog tunnelbanan till Tottenham, och gick värsta långa promenaden till White Hart Line, tottenhams fotbolls arena.. för dom som inte visste det. Tottenham-Norwich
skulle köra mot varandra den dagen. Men vi kolla inte live eller aså i arenan utan utanför i en pub. Tyvärr förlorade Tottenham.. Men sen gick vi till Mcdonald's och åt. Det finns även där också!

Orkar
inte berätta mer, men vi gick till Madame Tussaud's, åkte london eye, gick i hela hyde park, shoppa massor med kläder och lite sovenirer och massor mer.
Tog även massor med kort, som kommer om några veckor, hiho. Kommer nog inte blogga på några veckor, ska nog ha en liten bloggpaus. Men hoppas att ni fortsätter att kolla, kanske gör nått inlägg här och där.

BILDLÖST



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0